Hospes Zinkwerk

Hospes Zinkwerk wil aan alle behoeften van de markt tegemoetkomen, zowel op het gebied van esthetiek, plaatsingsgemak, prijs-kwaliteitverhouding, technische prestaties als aanpassing aan de tradities van de bouwsector.

Zo biedt Hospes Zinkwerk het meest complete aanbod van de sector.

De producten zijn onderverdeeld in 5 toepassingsgebieden:

  • Daken: bladen en bobijnen met een brede waaier afmetingen, kleuren, tinten en verpakkingen, complete bouwsystemen, al dan niet traditioneel (warm-dak of verlucht met staande naad, met roeven, kleine elementen VMZ ADEKA en VMZ DEXTER, compacte dakbedekking, structurele dakbedekking) met inbegrip van prefab afwerkingsaccessoires (gefabriceerde banden, hoekkepers, zomen, kielgoten, afvoerbanden ...) en vaste en mobiele bevestigingen die de vrije uitzetting van het zink toelaten.

  • Afwerking: brede waaier producten en plaatsingstips voor de waterdichtheid en verluchting van dakbedekkingen van zink, maar ook van pannen, leien en asfaltdaken.

  • Gevels: bladen en bobijnen, prefab bakken, complete bouwsystemen.

  • Regenafvoer: goten, sluitstukken, beginstukken, buizen, bochten, beugels … Het VMZINC-gamma is het meest volledige van de markt en kan aan alle regionale gewoonten worden aangepast.

  • Ornamenten: deze decoratieve elementen in zink of koper worden op maat of in standaardgamma’s in verschillende afmetingen vervaardigd door de Ateliers d’Art Français.

Gerelateerde items (op tag)

Contactgegevens

T: + 31 (0) 512 - 46 19 91
F: + 31 (0) 512 - 46 19 89
M: + 31 (0) 6 - 5181 3937
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantoor

Van Eedenstrjitte
39245 HL
Nij Beets

Werkplaats

Tussendiepen 53
9206 AC
Drachten

Copyright

  • Hospes zinkwerk behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt…
lees meer..

Disclaimer

  • De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Hospes zinkwerk. Hoewel uiterste zorg wordt…
lees meer..